14 Nov 2011

Sedutan Filem DUKUN Yang WOW!



PF sangat teruja bila dapat saksikan sedutan atau footage 8 minit filem yang diharamkan penayangannya di Malaysia ini. Anda saksikan sendiri bagaimana filem ini dibuat. Begitu misteri dan amat-amat menarik perhatian PF! Amat rugi filem ini dibuat tapi tak ditayang. PF amat merasakan filem ini benar2 hebat! Tak hairan Mr Director Dain Said berjaya membuat Bunohan dipuji di festival antarabangsa Toronto. Aduh, sesiapa dapat saksikan filem penuh tolonglah jemput PF sekali ya... (tak malu!) Lakonan Umi Aida amat superb! Saksikan adegan Umi Aida (dukun) dipenjara itu, wowww! Ada Namron, Sofi Jikan, Bront Palare, dan Faizal Hussein, sapa yang tak nak miss?!

Agaknya kenapa sesiapa saja penulis atau penerbit di Malaysia tak terpikir nak buat cerita sebegini, seandainya bukan berdasarkan kisah benar. Amat rugi.

Speechless....

p/s : Kredit to Tontonfilem.


6 comments:

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

best! dah wat post pasal ni... TQ untuk info!

PerangFilem said...

welkam. :-)

Hans said...

aku pun teringin gila nak tgok filem nih...
ada sapa2 yang boleh tgok full tu jgn lupa ajak aku juga yer

zz said...

Amat menarik...banned sebab sama dgn kes Mona Fend...tak sabar tunggu Bunohan

PerangFilem said...

tayang je la kan. bukan 1 malaysia tak tahu. (wah senang cakap, x berada kat situasi mereka yg berkenaan)

farid saleh said...

ni pasal politik