16 Mar 2013

2nd Anniversary!!



|[16 Mac 2013 ]|


WeEhoOoOOo!!



Pejam celik, PF kini berusia 2 tahun. Seawal pembabitan dalam dunia blog ada juga kemungkinan ianya hanya hangat-hangat tahi ayam, tapi alhamdulillah masih bertahan, esok... masih belum pasti. Terima kasih kepada pelawat setia blog ini, followers dan juga likers page di FB. Walaupun jumlahnya tidak besar PF hargai kesemuanya. Terima kasih kepada blogger-blogger yang memaut blog ini di blog mereka. Macam ucapan pemenang trofi la pulakkan.... :)


Dah 2 tahun ni, nak share view post pilihan pelawat sepanjang masa, nampaknya di saat-saat menjelang 2 tahun ini, review Bunohan tak dapat bertahan sebagai top entry dan dipintas oleh review Jan Dara.

1. Jan Dara : Most Erotic Novel In Thai Literature -  1600+ views.

2. Bunohan : Kehebatan Sebenar Filem Tempatan Akhirnya tiba! - 1500+ views.


3. Husin, Mon dan Jin Pakai Toncit - 1400+ views. 
.

Bulan Disember 2012 mencatat view paling banyak iaitu 7000+. Okay ler tu bagi blog kecil sebegini hehe.

Adios!

4 comments:

Anak Pak Muin said...

tahniah bro PF..merupakan blog movie favourite aku selain TONTON

PerangFilem said...

TQ Anak Pak Muin

MGDA said...

yep, teruskan menulis..err aku ingat nak download lah Jan Dara

PerangFilem said...

Terima kasih MGDA!